Karrier

"Kedves Álláskereső!

Köszöntjük a Balaton Bútor Kft. Karrier oldalán. Nyitott pozíciónkat az oldal alján találja, jelentkezni mindegyik pozicióra folyamatosan lehet. Amennyiben szívesen dolgozna nálunk, de jelenleg nincs az Ön végzettségének és tapasztalatának megfelelő nyitott pozíciónk, kérjük küldje el az önéletrajzát a hr@balaton-butor.hu e-mail címre és megkeressük, amint lesz az Ön végzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciónk!

Szeretnénk tájékoztatni továbbá, hogy az Ön által megadott személyes adatokat a Balaton Bútor Kft. az Ön pályázati eljárásának céljára összegyűjti, feldolgozza és felhasználja. A pályázattal összefüggő adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a Munka törvénykönyve (Mt.), valamint a 2016/679. számú EU rendelet (GDPR) előírásainak megfelelően kezeli.

A Balaton Bútor Kft. csak akkor tárolja az Ön személyes adatait, ha Ön ehhez beleegyezését adja, kérjük erről nyilatkozzon minden esetben a jelentkezéskor. A beérkezett önéletrajzokat az Ön hozzájárulásával egy évig tároljuk rendszerünkben. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, abban az esetben a pályázati határidő lejártával a beérkező önéletrajzokat és mellékleteket megsemmisítjük. Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:                                                                                                                                                                                                                                                                             A Balaton Bútor csapata"

 

                                                                                                             Jelenlegi nyitott pozíciónk

 

 

 

 

Fizikai munkakörök Szellemi munkakörök
CNC gépkezelő (Veszprém)