minőség-, és környezetpolitikánk

 

 

Minőség- és környezeti és MEB politika


Elsődleges célunk környezetünk – vevőink, megrendelőink, munkatársaink és a tulajdonosi kör – elégedettségének elérése és megtartása. Az általunk forgalmazott, illetve épített belsőépítészeti termékekkel célunk az épített környezet, a belső építészet harmóniájának megteremtése, az építményeinkben élők, illetve dolgozók közérzetének javítása.

A Balaton Bútor Kft. a környezet állapotáért viselt felelősségét felismerve és átérezve alapvető céljának tekinti, hogy környezettudatos magatartásával hozzájáruljon a globális környezetvédelmi problémák csökkentéséhez, valamint a környezet állapotának a javulásához.

Legfőbb célunk, hogy:

 

E célok elérése érdekében a társaság:

 

A belső környezettudatos működés mellett a társaság üzleti partnereit is környezettudatos viselkedésre ösztönzi.

Ennek megfelelően:

 

A Balaton Bútor Kft. ügyvezetője a magam és a vezetőség nevében elkötelezett vagyok a társaság jövője, a minőségpolitikában megfogalmazott célok megvalósítása iránt, valamint hogy az egész társaságot átfogó minőség- és környezetirányítási rendszert üzemeltessünk abból a célból, hogy termékeink és szolgáltatásaink a megrendelői igényeket minden tekintetben kielégítsék.

A Balaton Bútor Kft. vezetése garantálja, hogy minőség- és környezeti politikáját a társaság teljes személyi állománya megérti, magáénak vallja és támogatja.

A vezetőség példamutató kezdeményező szerepet vállal a minőség- és környezetirányítási rendszer fenntartásában. Gondoskodunk arról, hogy minden munkavállaló a minőségért vállalt felelősséggel, nevét adva végezze feladatát, ismerje a minőség- és környezetirányításra vonatkozó előírásokat, a minőség javítása legyen napi feladata.

 

 

Cser Anikó
Ügyvezető igazgató